Társasházak és Társashàzkezelők Orszàgos Egyesülete – Lurdy Ház, 2019. június 6. – Az iLex Nemzetközi Jogi Divizió vezető partner- ügyvéde ismerteti előadásàban az európai fizetési meghagyási eljárásra vonatkozó fontos tudnivalókat

Az iLex Nemzetközi Jogi Divizió vezető partner- ügyvéde ismerteti előadásàban az európai fizetési meghagyási eljárásra vonatkozó fontos tudnivalókat 2019. június 6.- án, a Társasházak és Társashàzkezelők Orszàgos Egyesülete által Lurdy Házban szervezett konferencián.

KÜLFÖLDI TULAJDONOS KÖZÖS KÖLTSÉG TARTOZÁSÁNAK BEHAJTÁSA – HOGYAN MŰKÖDIK AZ EURÓPAI FIZETÉSI MEGHAGYÁSOS ELJÁRÁS?

Ma már egyre több társasházi lakás van külföldi tulajdonosok kezében, akik vagy egyáltalán nem ismerik a társasházak működésének szabályait vagy úgy gondolják, hogy rájuk nem vonatkoznak a társasházi törvény előírásai. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy nem fizetik a közös költséget, amit csak sziszifuszi munkával lehet behajtani rajtuk.

Az iLex System Zrt. társasházi divizióának új generációs ügyvédei azonban ilyenkor segítséget kapnak a cég nemzetközi diviziójától és elindítják az európai fizetési meghagyásos eljárást.
Mi szükséges ahhoz, hogy egy ilyen eljárás kezdetét vehesse, s hogyan jut a leghatékonyabban a társasház a kintlévőségekhez? Erról szól dr. Vas Tamas, ügyvéd előadása a THT-TTOE június 6-i konferenciáján, aki az iLex Systems Zrt. Nemzetkozi Jogi Divízió vezető partnere.
Konferencia program és jelentkezés itt: https://www.tht.hu/index.php?mid=newsview&id=1075

Vélemény, hozzászólás?

×
×

Cart